09 february 2023, 12:30 Health views 13997
Cea mai nouă descoperire despre scorţişoară
09 february 2023, 12:30 Health views 13997

Cea mai nouă descoperire despre scorţişoară

Noi cercetări ştiinţifice arată că scorţişoara poate ajuta în cazul durerilor de stomac şi la menţinerea unui sistem digestiv sănătos.

Cercetătorii de la RMIT University School of Engineering din Melbourne au descoperit că inclusiv o cantitate foarte mică de scorţişoară poate contribui la scăderea nivelului de dioxid de carbon din stomac, ajutînd digestia. De asemenea, protejează pereţii stomacului.

Rezultatele studiului au fost publicate în Scientific Reports. Deocamdată, testele au fost făcute pe porci, însă oamenii de ştiinţă cred că vor obţine rezultate similare şi în cazul oamenilor.

Source: www.gustarte.ro

Keywords:

sanatate , descoperire

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
547 locuitori

Acui este un sat din cadrul comunei Baimaclia, raionul Cantemir. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Cantemir și la 148 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 547 de oameni. Satul Acui a fost înființat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.