31 march 2017, 15:30 Health views 14850
31 march 2017, 15:30 Health views 14850

În ce moment al zilei se lucrează cel mai bine

Cum au stabilit oamenii de știință de la Universitatea din Adelaide, Australia, ora zilei influențează puternic eficiența creierului, ceea ce se manifestă în capacitatea unei persoane de a învăţa şi de a absorbi informaţii.

Conform rezultatelor obţinute experimental cu cît este mai tîrzie ora, cu atît mai productiv lucrează creierul. Anterior se credea că momentul cel mai productiv din zi pentru corpul uman este dimineaţa. Dar, în baza studiilor, oamenii de știință  subliniază că cel mai fructuos moment pentru muncă şi memorarea informaţiilor este seara, iar dimineața nu este momentul cel mai eficient pentru creierul uman.

De asemenea, oamenii de știință de la Stanford, au remarcat faptul că creierul uman este maximal productiv în condiţii de linişte totală.

Keywords:

stiinta , sanatate , oameni , munca

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1420
Populația:
5220 locuitori

Vorniceni este un sat şi comună din raionul Străşeni. Vorniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Strășeni și la 39 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5220 de oameni. Satul Vorniceni a fost menționat documentar în anul 1420.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.