28 march 2018, 14:15 Health views 11500
A fost prelungit termenul de achitare a poliţei medicale cu reducere
28 march 2018, 14:15 Health views 11500

A fost prelungit termenul de achitare a poliţei medicale cu reducere

Compania Națională de Asigurări în Medicină anunţă că în acest an perioada de achiziționare a poliței medicale cu reducere a fost prelungită până pe data de 2 aprilie inclusiv.

Pînă acum, anual, perioada de achitare a primei de asigurare în sumă fixă expira pe 31 martie, însă, deoarece în 2018 această dată cade sâmbătă, zi de odihnă, ultima zi de achitare a fost transferată pentru luni.

Potrivit celor de la CNAM, cetăţenii care se asigură în mod individual beneficiază de reduceri în mărime de 50% şi 75% din valoarea primei.

După 2 aprilie, persoanele care nu s-au asigurat în termenul stabilit de legislaţie vor plăti prima AOAM în mărime integrală, cu amendă şi penalitate, iar statutul de asigurat va fi activat după şapte zile din momentul achitării.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1430
Populația:
507 locuitori

Şercani este un sat din cadrul comunei Pohrebeni, raionul Orhei. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Orhei și la 50 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 507 oameni. Satul Șercani a fost menționat documentar în anul 1430.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.