26 december 2019, 11:30 Health views 4325
”Îți dă senzații de morgă”. Mărturiile unei mămici internate într-un spital din Chișinău (Foto)
26 december 2019, 11:30 Health views 4325

”Îți dă senzații de morgă”. Mărturiile unei mămici internate într-un spital din Chișinău (Foto)

O mamă, care a fost internată la Centrul mamei și a Copilului, împreună cu bebelușul ei, își strigă nemulțumirea pe o rețea de socializarea.

Aceasta se plînge, că la spital condițiile în care sînt tratați nou-născuții sînt jalnice, iar frigul din saloanele spitalicești îți amintește de morgă.

"Să mă jălui un pic. Ne-au internat aseară în secția Patologie nou născuți. Paturi de setcă... care te așezi și te scufunzi în el de ajungi cu fundul la pămînt, care scîrțîie de îți plesnesc creierii.... dar să alăptezi pe aceste paturi pur și simplu e calvar. Nici nu mă mir că majoritatea mamelor aleargă cu sticluța pe coridoare și personalul medical se miră ca alăptez la piept... și asta nu e tot...frigul de aici îți da senzații de morga...am stat rece și nemișcată noaptea aceasta exact ca un mort... de ce nemișcată? Să nu îmi trezesc copilul de la scîrțîitul patului evident! Încă nu am ajuns sa vedem ce ni se pune in farfurii dar cu siguranța ne va frapa și la acest capitol", a scris femeia într-o postare.

Mai mult decît atît, aceasta spune că deja a fost preîntîmpinată că în spital nu sînt aparate și instrumente necesare, așa că unele lucruri sînt aduse de paciente de acasă.

Tînăra mămică a atașat la mesajul său și mai multe poze, în care sînt prezentate condițiile în care sînt tratați nou-născuții.

Source: noi.md

Keywords:

spital

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1850
Populația:
28360 locuitori

Soroca este un oraş din Republica Moldova, centrul administrativ al raionului Soroca. Amplasat  în nord-estul republicii, pe malul drept al Nistrului, oraşul Soroca este situat la 160 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia oraşului constituie 28362 locuitori. Prima atestare documentară a Sorocii datează din 1499, data încheierii tratatului de pace moldo-polon, la care a fost prezent şi “Coste Posadnic, pîrcălab de Soroca”.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.