Go to section: Literature
22 december 2015, 11:45 Literature views 8600
O carte de fizică se vinde mai bine decît bestsellerul „50 shades of Grey”
22 december 2015, 11:45 Literature views 8600

O carte de fizică se vinde mai bine decît bestsellerul „50 shades of Grey”

„Șapte lecții scurte despre fizică" este cartea care a înregistrat un număr cu mult mai mare de vânzări decât bestsellerul „50 shades of Grey". Secretul este unul simplu – în doar 78 de pagini se explică lucruri neștiute în lume.

„Șapte lecții despre fizică", semnată de Carlo Rovelli a fost solicitată în librăriile din Italia mai des decât „50 shades of Grey" și aceasta pentru că manualul conține subiecte mai puțin cunoscute, potrivit The Gurdian.

Autorul a reușit să explice fenomene și teorii din fizică astfel încât să le poată înțelege oricine. Printre temele abordate în carte sunt „Ce este căldura? Ce este spațiul? Ce este timpul?", dar și multe alte pasaje în care sunt dezvăluite misterele lumii.

Cartea „Șapte lecții despre fizică" a fost scoasă la lumină de către editura Penguin.

Source: zugo.md

Keywords:

carte , literatura , vînzare

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
1680 locuitori

Cotul Morii este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sărăteni și Cotul Morii. Localitatea se află la distanța de 45 km de orașul Hîncești și la 84 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1680 de locuitori. Satul Cotul Morii a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.