Go to section: Theatre
11 march 2013, 12:13 Theatre views 8456
11 march 2013, 12:13 Theatre views 8456

Teatrul „A. Cehov” inaugurează o nouă stagiune


Foto: publika.md

O săptămînă a mai rămas pînă la prima piemieră din sezonul de la Teatrul Cehov din capitală. Aici au loc ultimele pregătiri, iar actorii promit spectacole pentru toate gusturile şi toate vîrstele.

Actorii şi regizorii teatrului Cehov spun că subiectele clasice nu-şi pierd actualitatea. Este şi cazul piesei Pescăruşul.

"De 120 de ani, această piesă este jucată pe scenele tuturor teatrelor din lume, dar rămîne un material foarte complex şi misterios. Este o discuţie contemporană despre ce este arta, ce este dragostea, devotamentul", a declarat regizorul Teatrului Dramatic Rus "Anton Cehov", Ilia Şaţ.

Trupa de la Cehov a revenit recent dintr-un turneu internaţional şi a pregătit surprize pentru public, inclusiv pentru spectatorii tineri.

"Peste o lună va apărea încă o premieră, "Soţia altuia şi soţul sub pat", de Fiodor Dostoievski. Este un proiect moldo-german, regizorul a fost invitat din Germania. Va fi încă o poveste, "38 de papagali". Sper să fie un cadou frumos pentru copii", a adăugat directorul Teatrului Dramatic Rus "Anton Cehov", Constantin Haret.

Sezonul teatral la teatrul "Anton Cehov" se va încheia în luna iulie a anului viitor.

Keywords:

teatru , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1560
Populația:
512 locuitori

Avrămeni este un sat din cadrul comunei Branişte, raionul Rîşcani. Satul Avrămeni este situat pe malul stîng al rîului Prut, la 38 km de orașul Rîșcani şi la 179 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 512 oameni. Satul Avrămeni a fost mentionat documentar în anul 1560.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.