Go to section: Fine art
31 may 2013, 15:45 Fine art views 6477
31 may 2013, 15:45 Fine art views 6477

Bienala Internaţională de Pictură s-a deschis la Chișinău


 

Artişti plastici din 33 de state îşi vor prezenta lucrările la Chişinău, în perioada 30 mai-16 iunie, în cadrul expoziţiei-concurs „Bienala Internaţională de Pictură”, ediţia a III-a, anunță MOLDPRES.

Evenimentul va reuni pictori din Coasta de Fildeş, Cuba, India, Iran, Japonia, Mongolia, România, Rusia, Ucraina, SUA, Turcia, R. Moldova, alte ţări.

Expoziţia–concurs „Bienala Internaţională de Pictură” va fi găzduită de Galeria „C. Brâncuşi”. La vernisarea expoziţiei din 30 mai, va evolua Cvartetul de coarde "Passione".

Bienala Internaţională de Pictură este organizată de Ministerul Culturii, Muzeul Naţional de Artă, Uniunea Artiştilor Plastici, Primăria Chişinău, Institutul Cultural Român “M. Eminescu” din Chişinău, Centrul de Artă «Amprentе».

Keywords:

expoziție , pictor , arta , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1830
Populația:
667 locuitori

Otac este un sat şi comună din raionul Rezina. Otac este unicul sat din comuna cu acelaşi nume și este situat la o distanță de 28 km de orașul Rezina și la 85 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 667 de oameni. Satul Otac a fost întemeiat în anul 1830.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.