25 april 2024, 11:00 views 434
Primăvara în Moldova: Imagini fascinante, surprinse la Ocnița
25 april 2024, 11:00 views 434

Primăvara în Moldova: Imagini fascinante, surprinse la Ocnița

Republica Moldova, potrivit datelor statistice, a fost vizitată anul trecut de aproximativ 200 de mii de turiști străini. Aceștia se arată fascinați nu doar de ospitalitatea poporului nostru, dar și de peisajele, rupte parcă din basme, ale meleagurilor noastre. Astfel de vederi au fost surprinse recent și de către angajații Inspectoratului de Mediu din Ocnița.

Imagini cu natura de primăvară în toată splendoarea ei au fost publicate de Inspectoratul de Mediu. Spectacolul de culoare și contraste, surprins în fotografii, este mai mult decît fascinant, notează Noi.md.

Pozele sînt parcă desprinse de pe pînzele unor picturi și pare că natura, odată cu venirea primăverii, a prins viață cu fiecare fir de iarbă, cu fiecare strop de ploaie, zumzet de albină și cu aroma florilor de cîmp.

Mai multe informații despre natura din Republica Moldova pot fi găsite pe site-ul moldovenii.md.

Source: noi.md

Keywords:

primăvară , Ocnița

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1880
Populația:
382 locuitori

Salcia este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Salcia și Orehovca. Localitatea se află la distanța de 40 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 382 oameni. Satul Salcia a fost menționat documentar în anul 1880.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.