26 march 2024, 12:00 views 579
Mai mulți cetățeni transnistreni au murit în urma atacului de la Moscova
26 march 2024, 12:00 views 579

Mai mulți cetățeni transnistreni au murit în urma atacului de la Moscova

Liderul nerecunoscutei regiuni Transnistrene, Vadim Krasnoselski confirmă că sunt mai mulți transnistreni care au decedat în urma atentatului de la Moscova. Funcționarul de la Tiraspol nu a precizat numărul lor.

Oficialul a punctat că este vorba despre persoane originare din Bender. Acesta a dispus ca responsabilii din regiune să le contacteze rudele și să ofere sprijin familiilor lor, notează Noi.md cu referire la realitatea.

Precizăm că, potrivit presei de la Tiraspol, sunt cel puțin două persoane decedate în urma atentatului de la Moscova. Este vorba despre soții Kristina și Pavel Kostiucenko. Numele lor figurează în listele publicate de autoritățile ruse, iar prietenii și foștii colegi au recunoscut femeia în imaginile apărute în spațiul public.

Conform informațiilor, cuplul avea doi copii, de 6 și 8 ani. Micuții au rămas în grija bunicii, care este doctor cunoscut în regiunea transnistreană.

Ministerul de Externe de la Chișinău a anunțat deocamdată despre decesul unui singur cetățean moldovean. Conform reprezentanților diplomației de la Chișinău, este vorba despre o femeie de 42 de ani.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
269 locuitori

Elizavetovca este un sat din cadrul comunei Zagarancea, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Ungheni și la 114 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 269 de oameni. Satul Elizavetovca a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.