25 april 2013, 14:50 views 26030
25 april 2013, 14:50 views 26030

În satul Butor se întîmplă lucruri inexplicabile

În satul Butor din stînga Nistrului, se întîmplă lucruri ciudate – în casele sătenilor se produc autoinflamări, relatează nr2.ru.

Disperați, localnicii au apelat la pompieri, preoți, ziariști.

"Din senin s-a aprins o pernă într-o cameră unde nu era nimeni, - povestește stăpîna uneia dintre case. – În timp ce o stingeam, s-a aprins  canapeau în camera vecină. În altă zi am observat că vesela nu este la locul ei, sar capacele de pe borcane, cineva întoarce icoanele".

După ceva timp în această casă a izbucnit un incendiu puternic. Nimeni nu poate explica de unde s-a luat focul. Rețeaua electrică este intactă, dar a ars aproape totul: ferestre, mobilier, îmbrăcăminte.

Unitatea de pompieri din Grigoriopol are o versiune oficială pe marginea a ceea ce s-a întîmplat, cu toate acestea, cele văzute la fața locului i-au pus pe gînduri și pe pompieri.

Despre fenomenele misterioase au relatat și locuitorii casei vecine, care  de asemenea au avut de pătimit. "În timp ce luptam cu incendiul alături,  la noi s-a aprins focul într-un colț. Iar apoi a luat foc fața de masă și singură s-a răsturnat candela. De frică deja ne tremură și mîinile și picioarele ", - au spus speriați oamenii.

În ajutorul  oamenilor pierduți cu firea a venit preotul din localitate. Proprietarii au spus că casa a fost sfințită de două ori deja, dar fenomenele inexplicabile continuă.

 

Sursa: NR2.ru

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1929
Populația:
103 locuitori

Romanovca este un sat din cadrul comunei Pepeni, raionul Sîngerei. Localitatea Romanovca se află la distanța de 29 km de orașul Sîngerei și la 80 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 103 oameni. Cătunul Romanovca a fost întemeiat în anul 1929.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.