19 march 2015, 11:21 Moldavian grill views 9730
Raionul Dubăsari va primi mai mulți bani pentru dezvoltare
Photo: palamar-photo.com
19 march 2015, 11:21 Moldavian grill views 9730

Raionul Dubăsari va primi mai mulți bani pentru dezvoltare

Alocaţiile bugetare pentru implementarea programelor sociale şi de dezvoltare a infrastructurii raionului Dubăsari vor fi majorate. Declarația aparține viceministrului Economiei Tudor Copaci și a fost făcută în cadrul vizitei de lucru în satul Coșnița, raionul Dubăsari, unde oficialul s-a întîlnit cu reprezentanții administrației locale și agenți economici, informează NOI.md.

Potrivit Ministerului Economiei, principalele subiecte de discuţie au vizat necesitatea modificării Legii achiziţiilor publice, modul de distribuţie a mijloacelor financiare ale Fondului Biroului pentru Reintegrare şi activitatea organelor de control. Totodată, conducerea raionului a solicitat alocarea mai multor mijloace financiare pentru proiectele de infrastructură, iar agenţii economici – aprobarea impozitului unic în agricultură.

La rîndul său, Tudor Copaci a reiterat preocuparea instituţiilor statului faţă de problemele existente, menţionînd necesitatea acordării unor facilităţi fiscale agenţilor economici din regiune. Viceministrul s-a referit şi la mărirea alocaţiilor bugetare pentru implementarea programelor sociale şi de dezvoltare a infrastructurii regiunii.

Tudor Copaci le-a mulţumit reprezentanţilor din teritoriu pentru receptivitate, menţionînd că astfel de vizite sînt binevenite pentru consolidarea dialogului dintre autorităţi şi mediul de afaceri.

Tudor Copaci a efectuat vizita de lucru în raionul Dubăsari în conformitate cu Hotărîrea Guvernului privind stabilirea zilei de audienţă şi de întîlnire a membrilor Guvernului şi a conducătorilor autorităţilor administrative centrale cu cetăţenii.

Source: www.noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1638
Populația:
1821 locuitori

Sîrcova este un sat şi comună din raionul Rezina. Din componenţa comunei fac parte localităţile Sîrcova și Piscărești. Satul Sîrcova este situat la o distanță de 20 km de orașul Rezina și la 107 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1821 de oameni. Satul Sîrcova a fost menționat documentar în anul 1638.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.