20 november 2023, 14:15 Settlements of the Republic of Moldova views 1091
Victorie la limită într-o localitate din Călărași
20 november 2023, 14:15 Settlements of the Republic of Moldova views 1091

Victorie la limită într-o localitate din Călărași

Un vot a făcut diferența în comuna Țibirica din raionul Călărași. Potrivit rezultatelor preliminare prezentate de Comisia Electorală Centrală (CEC), Iacob Proscurov de la CUB a cîștigat alegerile pentru funcția de primar.

Acesta a acumulat 376 de voturi, cu unul mai mult decît contracandidatul său de la PAS, Ion Iurcu, care a fost votat de 375 de persoane, notează Noi.md cu referire la tv8.

758 de alegători din Țibirica au ieșit la vot în al doilea tur de scrutin, adică 39,5% din numărul persoanelor înscrise în listele electorale. Astfel, alegerile pot fi declarate valabile.

Source: noi.md

Keywords:

Călărași , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
656 locuitori

Ivanovca este un sat şi comună din raionul Hînceşti. Din componenţa comunei fac parte localităţile Frasin, Costești și Ivanovca. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 76 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 656 de oameni. Satul Ivanovca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.