19 september 2017, 09:30 Pork dishes views 3500
Percheziții de amploare la Soroca
19 september 2017, 09:30 Pork dishes views 3500

Percheziții de amploare la Soroca

Procurorii Procururaturii pentru Combaterea Criminalității Organizate și Cauze Speciale (PCCOCS) și ofițerii Inspectoratului Național de Investigații (INI) efectuează în aceste momente aproximativ 50 de percheziții în nordul țării.

Este vorba despre două dosare penale pornite pe trafic și comercializare de droguri. Unul este de gestionat de procurorii din oficiul principal de la Chișinău, iar al doilea - de procurorii oficiului nord al PCCOCS.

Operațiunea se desfășoară preponderent în orașul Soroca și localitățile învecinate. Sursele Dechide.MD ne spun că acuzatorii de stat s-ar fi îndreptat încolo cu mai multe ordonanțe de reținere.

Potrivit informaţiilor, pînă la această oră au fost reţinute peste 15 persoane.

Source: deschide.md

Keywords:

Soroca , perchezitii

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
113 locuitori

Schinoșica este un sat din cadrul comunei Lipoveni, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 33 km de orașul Cimișlia și la 60 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 113 oameni. Satul Schinoșica a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.