06 february 2022, 14:00 Folk crafts views 1749
Un nou loc de joacă va apărea în sectorul Botanica al capitalei
06 february 2022, 14:00 Folk crafts views 1749

Un nou loc de joacă va apărea în sectorul Botanica al capitalei

Un nou loc de joacă pentru copii este în proces de amenajare în strada Valea Crucii 24 din sectorul Botanica al capitalei, unde a fost amenajată zona pentru blocurile din preajmă.

Aici au loc lucrări de instalare a unui teren de fitness/workout, iar recent au fost plantați arbuști, anunță primăria capitalei.

Locațiile unde urmează să înceapă amenajarea terenurilor de joacă sînt selectate conform solicitărilor venite din partea locatarilor în coordonare cu preturile de sector.

În acest an, pentru amenajarea terenurilor de joacă Primăria Municipiului Chișinău a alocat 20 de milioane de lei, iar pentru instalarea terenurilor de fitness - 10 milioane de lei.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1494
Populația:
1908 locuitori

Zîrneşti este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Zîrneşti, Paicu și Treteşti. Localitatea se află la distanța de 14 km de orașul Cahul și la 152 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1908 oameni. Satul Zîrnești a fost menționat documentar în anul 1494.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.