15 october 2015, 11:24 History of music views 8009
Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural, marcată în mai multe sate
15 october 2015, 11:24 History of music views 8009

Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural, marcată în mai multe sate

Astăzi, 15 octombrie și vineri, 16 octombrie, în mai multe localități din mediul rural va fi marcată Ziua Mondială a Femeilor din Mediul Rural. Cu acest prilej, sînt organizate o serie de activități, în cadrul cărora vor fi discutate și expuse problemele stringente cu care se confruntă femeile din mediul rural.

În or. Anenii Noi deja a început un seminar cu participarea femeilor sindicaliste din raion. Totodată, alte două seminare sînt organizate în or. Ungheni și or. Fălești.

De asemenea, în contextul marcării Zilei Mondiale a Femeilor din Mediul Rural, vineri 16 octombrie, în or. Edineț va fi organizată o masă rotundă în cadrul căreia vor fi discutate subiecte ce se referă la situația social-economică a femeilor din regiune. Un alt seminar, va fi organizat vineri 16 octombrie, în or. Sîngerei, cu începere de la ora10:00.

 

Keywords:

femei , sarbatoare , sat

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1927
Populația:
3296 locuitori

Vatra este un oraş din municipiul Chișinău, situat la la 7 km Nord de oraşul Chișinău. Suprafaţa construită a oraşului alcătuieşte circa 0.53 kilometri pătraţi, cu un perimetru de 4.06 km. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia constituie 3296 de locuitori. Hramul localităţii se serbează la 14 octombrie de Acoperamîntul Maicii Domnului.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.