03 october 2015, 11:01 Classical music views 10882
Stemele orașelor promovate de Poșta Moldovei
03 october 2015, 11:01 Classical music views 10882

Stemele orașelor promovate de Poșta Moldovei

Poşta Moldovei a pus în circulaţie timbre cu stemele mai multor localităţi din ţară. Ideea a fost propusă ca o oportunitate de promovare a oraşelor şi ţării, relatează Mesager.

Preţul porneşte de la 10 bani în cazul oraşelor mici şi ajunge la 5 lei pentru mărcile dedicate municipiului Bălţi şi capitalei.

Chiar din prima zi a emiterii, colecţionarii de mărci s-au grăbit să-și completeze colecția. Cei mai mulţi expeditori de scrisori şi colete poştale însă, preferă în luna lui mărţişor mărci cu imagini primăvăratice.

Timbrele dedicate oraşelor au un tiraj de două milioane 200 de mii de exemplare.

Source: trm.md

Keywords:

Stema , localitati , timbre , posta , Moldova

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1607
Populația:
2522 locuitori

Holercani este un sat şi comună din raionul Dubăsari. Holercani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Dubăsari și la 55 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2522 de oameni. Satul Holercani a fost menționat documentar în anul 1607.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.