13 november 2015, 15:32 Classical music views 7695
Supriza plăcută pentru locuitorii Bălţiului care circulă cu troleibuzul
13 november 2015, 15:32 Classical music views 7695

Supriza plăcută pentru locuitorii Bălţiului care circulă cu troleibuzul

Pasageri ademeniţi cu internet. Locuitorii muncipiului Bălţi, care vor călători cu troleibuzul, vor avea parte de internet gratuit.

Cei mai mulţumiti de acest serviciu sunt tinerii, care spun că astfel, vor avea mai mult timp pentru navigare şi informare.

Deocamdată, doar patru troleibuze au fost dotate cu dispozitive wireless.

Călătorii pot accesa internetul imediat după ce au urcat în troleibuz, însă utilizatorii vor putea intra în reţea doar o singură dată în 24 de ore.

"Intru la setări şi aleg reţeaua de internet. În cazul nostru alegem troleibuzul numărul 2, după care intru pe o reţea de socializare pe care am un cont. S-a conectat şi sunt întrebat dacă accept să primesc publicitate. Apoi automat s-a deschis site-ul balti.md", a explicat administratorul companiei de publicitate, Alexandru Brânziuc.

Locuitorii oraşului salută această iniţiativă.

Conducerea Întreprinderii Municipale "Transport Electric" din Bălţi spune că acest serviciu a fost oferit gratuit de către o companie de publicitate, cu scopul de a-şi promova produsele şi serviciile.

"Sperăm că numărul pasagerilor va crește, îndeosebi vom atrage tineretul care e dependent de rețelele de socializare", a spus directoril interimar IM "Regie transport-electric", Serghei Avramenco.

Potrivit administraţiei, până la sfârşitul acestei luni, toate cele 28 de troleibuze din oraş vor dispune de internet gratuit.

În total, prestarea acestor servicii îl vor costa pe agentul economic aproximativ 8.000 de lei lunar.

Source: www.publika.md

Keywords:

Balti , internet , troleibuz

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
11860
Populația:
505 locuitori

Paicu este un sat din cadrul comunei Zîrneşti, raionul Cahul. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Cahul și la 150 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 505 oameni. Satul Paicu a fost menționat documentar în anul 1860.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.