28 january 2016, 15:35 Classical music views 7355
Două cămine din Bălţi vor fi distribuite pedagogilor
28 january 2016, 15:35 Classical music views 7355

Două cămine din Bălţi vor fi distribuite pedagogilor

Administraţia municipiului Bălţi a intrat recent în posesia a două cămine părăsite din localitate. Spaţiul locativ urmează să fie distribuit pedagogilor din oraş.

Subiectul cu privire la gestionarea celor două edificii a fost examinat de Consiliul municipal Bălţi la finele anului trecut, cînd două cămine cu cinci etaje au devenit proprietate a autorităţilor locale.

Este vorba de căminul Şcolii profesionale nr. 1 şi de cel al Colegiului de industrie uşoară, care demult nu mai sînt folosite de aceste instituţii, indică esp.md.

Totodată, autorităţile de la Bălţi s-au adresat Ministerului Educaţiei cu solicitarea de a transmite clădirile în subordinea administraţiei locale. Într-o scrisoare semnată de ministrul de resort, Corina Fusu, instituţia şi-a dat acordul cu condiţia că edificiile vor fi atribuite pedagogilor din oraş care nu dispun de spaţiu locativ.

Source: www.moldpres.md

Keywords:

Balti , cămin , profesor

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
619 locuitori

Sărăteni este un sat din cadrul comunei Cotul Morii, raionul Hînceşti. Localitatea se află la distanța de 50 km de orașul Hîncești și la 77 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 619 locuitori. Satul Sărăteni a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.