12 march 2013, 10:33 views 5911
12 march 2013, 10:33 views 5911

Atenție! Apă-Canal va sista furnizarea apei

Foto: tv7.md

Furnizorul de apă din municipiul Chişinău anunţă lucrări de lichidare la avariile reţelelor subterane din oraşul Vadul lui Vodă. Pe perioada acestora sunt posibile deconectări de apă.

Sistările ar putea să fie operate marţi, 3 decembrie, de la ora 09.00 pînă la ora 17.00, pe străzile: Mircea cel Bătrîn, Anton Anica, Decebal, Munteniei, Tatarbunar, V. Alecsandri, Luceafărul, Chişinăului, Iu. Gagarin, Veronica Micle, M. Eminescu, Livezilor şi P. Rareş din Vadul lui Vodă. Fără apă pot rămînea şi locuitorii din satul Budeşti, satul Văduleni, comuna Cruzeşti, satul Buneţ şi satul Tohatin la Întovărăşirile pomicole.

Totodată, în legătură cu executarea lucrărilor planificate de către compania Red Union Fenosa, de la ora 10.00 pînă la ora 15.00 este posibilă deconectarea energiei electrice de la Staţia hidrofor din satul Cruzeşti, proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă a locuitorilor. În acelaşi interval, Red Union Fenosa va efectua lucrări şi la Staţia de pompare din satul „Tohatin". Este posibil ca în timpul lucrărilor să fie deconectată energia electrică proces ce va conduce la sistarea alimentării cu apă a reţelelor din comuna Tohatin.

După finalizarea lucrărilor, livrarea serviciilor de alimentare cu apă va fi reluată la parametrii planificaţi. Mai multe informaţii pot fi obţinute la nr. tel. 25-66-66 (Dispeceratul central).

Source: tv7.md

Keywords:

servicii , Chisinau , apa

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1809
Populația:
1020 locuitori

Colosova este un sat și comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Crasnaia Besarabia, Pobeda și Colosova. Localitatea se află la distanța de 32 km de orașul Grigoriopol și la 78 km de Chișinău. Populaţia satului Colosova alcătuia 1020 de oameni în anul 2000. Satul Colosova a fost întemeiat în anul 1809 cu denumirea Bergdorf.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.