28 february 2014, 10:21 views 16195
Mai multe rute de microbuz şi-au modificat traseul pentru cîteva zile
Photo: ipn.md
28 february 2014, 10:21 views 16195

Mai multe rute de microbuz şi-au modificat traseul pentru cîteva zile

Mai multe rute de microbuz din capitală şi-au modificat pentru cîteva zile traseul, în contextul lucrărilor de reabilitare a reţelelor de apeduct şi canalizare din bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt. Din cauza săpăturilor, este sistată circulaţia transportului pe str. Armenească,  între str. 31 August şi bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt. Lucrările vor fi finalizate pe 2 martie, transmite IPN.

În această perioadă, microbuzele cu nr. 114, 169, 175, 180, 190 şi 192  de pe strada Armenească virează pe str. 31 August, apoi circulă pe str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi Sfînt şi iar se întorc pe str. Armenească, de unde îşi continuă traseele obişnuite.

Microbuzele de pe ruta nr. 114 coboară pe str. Mihai Eminescu, virează pe bd. Ştefan cel Mare şi apoi pe str. Armenească, conform traseului stabilit.

Microbuzele cu nr. 175, la coborîrea spre Piaţa Centrală, circulă pe str. Bucureşti, str. Ismail, bd. Ştefan cel Mare şi mai departe pe str. Armenească.

În zonă sînt instalate indicatoarele rutiere şi îngrădirile necesare. Conducătorii auto sunt îndemnaţi să se conformeze indicaţiilor inspectorilor de patrulare, iar pietonii să respecte regulile de circulaţie şi să traverseze strada doar în locurile permise.

Source: ipn.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1459
Populația:
1884 locuitori

Hăsnăşenii Mari este un sat şi comună din raionul Drochia. Hăsnăşenii Mari este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Drochia și la 161 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1884 de oameni. Satul Hăsnăşenii Mari a fost menționat documentar în anul 1459.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.