14 july 2014, 09:55 views 13695
Accident cu o maşină a încasatorilor
Photo: jurnaltv.md
14 july 2014, 09:55 views 13695

Accident cu o maşină a încasatorilor

O maşină a încasatorilor unei bănci s-a răsturnat după ce a fost lovită în plin de un automobil marca Hyundai. S-a întîmplat acum cîteva ore, în sectorul Ciocana al capitalei. În momentul impactului, în unitatea de transport se aflau trei încasatori. Şoferul automobilului a fost transportat la Spitalul de Urgenţă pentru îngrijiri medicale, iar ceilalţi doi au scăpat nevătămaţi. Poliţia investighează cazul.

Impactul s-a produs la intersecţia străzii Alecu Russo cu Mircea cel Bătrîn. În consecinţă, şoferul maşinii de transportare a banilor a avut nevoie de îngrijirea medicilor şi a fost dus la spital, iar ceilalţi doi au scăpat ca prin urechile acului.

Potrivit martorilor, de vină s-ar face şoferul automobilului marca Hyundai, care nu ar fi acordat prioritate maşinii care transporta banii. Conducătorul auto care se afla la volanul Hyundai-lui a refuzat să vorbească.

La faţa locului au venit mai multe echipaje ale poliţiei.

Angajaţii băncii au refuzat să spună ce sumă de bani transportau. Oamenii legii au iniţiat o anchetă pe acest caz.

Source: www.jurnaltv.md

Keywords:

Chisinau , accident , automobil

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1587
Populația:
4661 locuitori

Susleni este un sat şi comună din raionul Orhei. Susleni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 20 km de orașul Orhei și la 43 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 4661 de oameni. Satul Susleni a fost menționat documentar în anul 1587.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.