12 march 2014, 10:49 views 28327
Primarul Chișinăului și-a cerut scuze pentru bradul de anul acesta
Photo: noi.md
12 march 2014, 10:49 views 28327

Primarul Chișinăului și-a cerut scuze pentru bradul de anul acesta

Moldovenii nici de un brad ca lumea o dată în an nu au parte. Dorin Chirtoacă, primarul din Chișinău, și-a cerut scuze pentru eșecul numit "brad" de anul acesta din capitala Moldovei.

Inaugurat aseară, Pomul de Craciun din Chișinău a fost luat la mișto de internauți pentru înclinarea sa asemeni Turnului din Pisa. În timp ce unii comentatori de pe rețelele de socializare s-au întrebat dacă bradul suferă de "scolioză", alții au tras concluzia că este "însărcinat".

Conștient de faptul că bradul este un eșec total, Dorin Chirtoacă, primarul din Chișinău, și-a cerut scuze. "Îmi pare rau. Bradul de anul acesta este o greșeală", a scris Chirtoacă pe Facebook.

Pomul de Crăciun are 20 de metri înălţime, cu trei mai mult decât bradul de anul trecut. Bradul a fost oferit în dar autorităților de la Chișinău, de un agent economic.

Source: www.libertatea.ro

Comments

 (2)
  • #2 Dusea Reply Quote selected
    nu cred ca era cazul sa-si ceara scuze.....bradul e natural si nu e artificial, in mod normal nu poate sa fie ideal simetric.....mintile oamenilor nostri is bolnave de ura si de invide.....mai ales de critica si tot ce se intimpla de tot  e vinovat primarul, presedintele si alte organe de stat....pe cind vina e in noi deoarece intodeauna vedem paharul pe jumatate gol dar nu pe jumatate plin, nu observam ceea ce e mai frumos in jurul nostru dar tot ce este sumbru...incepeti a gindi pozitiv si ve-ti vedea cit e de frumoasa si lumea si bradul))<div><br></div>
  • #1 Lena Reply Quote selected
    ну, так  это наглядная демонстрация, какой замечательный мэр наш дорик, как умеет управлять, как в городе навёл порядок, ну всё у него выходит через... По словам ункюла только он  достоин быть премьером., чтобы вот так же и страну наклонить...
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
454 locuitori

Crasnîi Octeabri este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţi: Crasnîi Octeabri și Alexandrovca. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Camenca și la 169 km de Chișinău. Populaţia satului Crasnîi Octeabri alcătuia 454 oameni în anul 2011. Satul Crasnîi Octeabri a fost înființat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.