01 may 2015, 15:58 views 10725
Si iarna oamenii vin la ZOO (Video)
Photo: protv.md
01 may 2015, 15:58 views 10725

Si iarna oamenii vin la ZOO (Video)

Si ce daca e iarna si unele animale sunt in hibernare? O plimbare la zoo face doar bine, mai ales cand zile libere sunt cam multe. Asta si-au spus majoritatea oamenilor care au dat o tura la menajeria din Chisinau. Si au avut ce vedea. Recent, acolo au fost aduse doi exemplare noi- un leopard polar si o specie de taur.

Zeci de persoane au iesit astazi din case pentru o plimbare la gradina zoologica. Printre ei i-am intalnit si pe acesti doi prieteni veniti in vacanta la bunica din Chisinau, tocmai de la Cuhnesti. Elevii au ramas cu atat mai impresionati cu cat sunt la prima lor vizita la o gradina zoologica.

Si aceasta familie a batut cale lunga pana a ajunge sa admire exemplarele gradinii: "Suntem din Cantemir, am avut ceva treaba si am trecut si pe aici."

Oamenii spun ca dupa mai multe zile de sarbatoare, in care singura preocupare era ca masa sa fie plina de bucate, o iesire la aer e numai buna: "E tare frumos, ne place si copiilor le place."

De cateva luni, gradina a adoptat cu succes si doua specii noi de animale, spre deliciul vizitatorilor. Acesta este un taur de stepa maghiara, adus din Cehia si care are putin peste jumatate de an. Atunci cand va ajunge la maturitate, acesta se va deosebi mult de ceea ce este acum.

Cel de-al doilea exemplar este acest leopard polar, care astazi a fost putin cam agitat. Totusi, vizitatorii nu au vazut toate vietatile, intrucat mai multe animale cum ar fi ursul sunt in perioada de hibernare.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1768
Populația:
10556 locuitori

Parcani este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Parcani este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Slobozia și la 64 km de Chișinău. Populaţia satului Parcani alcătuia 10 556 de oameni în anul 2000. Satul Parcani a fost menționat documentar în anul 1768.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.