02 march 2015, 11:49 views 9827
Scandal și focuri de armă în capitală (VIDEO)
Photo: newsmoldova.md
02 march 2015, 11:49 views 9827

Scandal și focuri de armă în capitală (VIDEO)

Scandal cu pumni si focuri de arma in centrul capitalei. Patru indivizi s-au incaierat cu politistii de patrulare, suparati ca oamenii legii nu i-au lasat sa urineze in voie in mijlocul strazii. Politistii sustin ca barbatii erau beti, iar ca sa se apere au fost nevoiti sa-si cheme in ajutor colegii si sa traga un foc de avertizare in aer.

MARTOR: "Patru barbati urinau."

Veronica ROTARI, Ofiter urmarire penala RASCANI: "Unul dintre politisti a fost lovit si a cazut, de aceea a fost nevoie sa traga un foc de avertizare in aer. Persoanele agresive au fost conduse la sediul de politie a sectorului Rascani."

Incidentul a avut loc in urma cu putin timp la intersectia strazilor Tighina si Avram Iancu. Desi cu mare greu, cei patru indivizi au fost incatusati si dusi la sectia de politie.

Source: protv.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1786
Populația:
144 locuitori

Roşiţa este un sat din cadrul comunei Albota de Sus, raionul Taraclia. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Taraclia și la 162 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 144 de oameni. Satul Roșița a fost menționat documentar în anul 1786.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.