02 june 2015, 17:05 views 9670
Accident pe Viaduct
Photo: tv7.md
02 june 2015, 17:05 views 9670

Accident pe Viaduct

Două microbuze de pasageri s-au ciocnit cu un automobil în apropierea Spitalului clinic municipal nr.1 din capitală. Circulaţia rutieră pe Viaduct este paralizată.

Şeful Serviciului de presă al Direcţiei de Poliţie a municipiului Chişinău, Adrian Jovmir, a declarat că unul dintre microbuzele implicate în accident circula pe ruta municipală nr. 175, iar altul pe ruta Ţipala-Chişinău.

Poliţia este la faţa locului.

Nicio persoană implicată în accidentul de pe Viaduct, produs în prima jumătate a zilei, 6 februarie, nu a fost internată la spital.
Iniţial, echipajele de intervenţie anunţau despre două persoane rănite, transportate la spital.

Petru Craveţ, responsabil de relaţiile cu presă la Spitalul de Urgenţă, a declarat că ambulanţa a adus o singură persoană – o femeie de 55 de ani, diagnosticată cu contuzia ţesuturilor moi, dar care nu a necesitat internare. Despre cealaltă persoană rănită în accident, nu sunt informaţii.

Source: tv7.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1595
Populația:
5297 locuitori

Olăneşti este un sat şi comună din raionul Ştefan Vodă. Olăneşti este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la distanța de 27 km de orașul Ștefan Vodă și la 130 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 5297 de oameni. Satul Olănești este menționat documentar în anul 1595.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.