04 august 2015, 16:02 views 9334
Voluntarii din familia Maratonului din Chișinău și-au dat întîlnire (FOTO)
Photo: maraton.md
04 august 2015, 16:02 views 9334

Voluntarii din familia Maratonului din Chișinău și-au dat întîlnire (FOTO)

Potrivit organizatorilor Maratonului Internațional din Chișinău, ajutorul voluntarilor este indispensabil în organizarea evenimentului. Astfel, timp de trei săptămîni, familia Maratonului s-a mărit cu peste 300 de membri voluntari.

Pe 5 aprilie a avut loc prima întîlnire a Comitetului organizatoric și a voluntarilor, avînd scopul de familiarizare. Organizatorii maratonului, Roman Știrbu, Ecaterina Baclanova, Mariana Manole și Irina Coreachina, au relatat ce înseamnă un maraton, cum se va desfășura evenimentul, au prezentat distanțele și harta itinerarului, de asemenea, au povestit despre punctele la care va fi necesar ajutorul voluntarilor.

Voluntarii vor fi împărțiți pe grupuri, iar fiecare grup va avea un curator. Se mai preconizează încă 1-2 întîlniri cu aceste persoane, care au acceptat să-și ofere ajutorul, unde deja îi așteaptă instrucțiuni detaliate referitoare la obligațiile lor.

La finalul evenimentului din 26 aprilie, ziua cînd se va desfășura Maratonul Internațional din Chișinău, voluntarii vor primi o diplomă nominală din partea Organizației Obștești Sporter și a Ministerului Tineretului și Sportului.

Source: www.noi.md

Keywords:

Chisinau , maraton , voluntari

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1621
Populația:
1866 locuitori

Zberoaia este un sat şi comună din raionul Nisporeni. Zberoaia este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 18 km de orașul Nisporeni și la 90 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1866 de oameni. Satul Zberoaia a fost menționat documentar în anul 1621.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.