10 december 2015, 10:32 views 7775
Începe sezonul de încălzire în Capitală
10 december 2015, 10:32 views 7775

Începe sezonul de încălzire în Capitală

Funcţionarii de la Primărie au luat decizia de a începe sezonul de încălzire. Potrivit viceprimarului municipiului Chişinău Vlad Coteţ livrarea agentului termic ar putea începe chiar de astăzi. Anunţul a fost făcut în cadrul şedinţei Primăriei.

"Suntem pregătiţi pentru a începe sezonul de încălzire pentru toţi consumatorii chiar de azi. O dispoziţie în acest sens o vom înmâna primarului Capitalei astăzi pentru a fi semnată", a menţionat Vlad Coteţ.

Menţionăm că în cinci spitale din Chişinău au fost conectate la căldură încă de vineri, 9 octombrie. Totodată, întreprinderea "Termoelectrica" a anunţat că energia termică va fi livrată consumatorilor după ce, timp de trei nopţi consecutive, temperatura aerului nu va depăşi opt grade Celsius.

PUBLIKA.MD aminteşte că Codul Galben de precipitații abundente rămâne în vigoare și astăzi. Potrivit meteorologilor, temperaturile vor scădea până la două grade în următoarele zile, iar în unele regiuni, noaptea se vor înregistra înghețuri.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1910
Populația:
252 locuitori

Sagaidacul Nou este un sat din cadrul comunei Porumbrei, raionul Cimişlia. Localitatea se află la distanța de 25 km de orașul Cimișlia și la 46 km de Chișinău. onform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 252 de oameni. Satul Sagaidacul Nou a fost menționat documentar în anul 1910.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.