14 october 2015, 12:00 views 7560
Unde va avea loc concertul de Hramul Oraşului
14 october 2015, 12:00 views 7560

Unde va avea loc concertul de Hramul Oraşului

Concertul dedicat Hramului oraşului Chişinău va avea loc pe strada pietonală la intersecţie cu bulevardul Grigore Vieru, iar pe scenă vor urca mai mulţi artişti autohtoni şi doar un artist de peste hotare.

Potrivit autorităţilor locale, din cauza evenimentelor care au loc în centrul Capitalei, concertul de Hramul Chişinăului se va desfărşura pe strada pietonală.

Pe scenă va evolua orchestra fraţilor Advahov, cea care va celebra 10 ani de la fondare.

De asemenea, vor participa interpreţi autohtoni care vor interpreta piese folclorice. Invitatul special va fi interpreta de muzică populară din România, Irina Loghin.

Odată cu lăsarea nopţii, pe scena de pe strada pietonală va urca Alex Calancea Band, alături de care vor evolua interpreţi autohtoni precum Guz, Capushon, trupa Rupt, dar şi alţi interpreţi autohtoni.

Concertul va începe la ora 17:00.

De asemenea, primarul Dorin Chirtoacă a declarat că dineul tradiţional organizat cu această ocazie va fi anulat, iar pe străzile Capitalei nu vor fi arborate drapelurile de sărbătoare.

Source: www.publika.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
2001
Populația:
406 locuitori

Dumbrava este un sat din cadrul comunei Trușeni, municipiul Chișinău. Localitatea se află la distanța de 12 km de municipiul Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Dumbrava a fost înregistrat oficial în anul 2001.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.