25 february 2016, 15:20 views 5394
Totalizare în dosarul Primăriei
25 february 2016, 15:20 views 5394

Totalizare în dosarul Primăriei

Specialistul Direcției Autorizare și Disciplină în Construcții a Primăriei şi angajatul Vamal, reținuți în urma perchezițiilor de la Primăria capitalei, au primit mandat de arest în izolatorul CNA. Alte 5 persoane au fost plasate în arest la domiciliu; 2 persoane se vor afla sub control judiciar (cercetate în stare de libertate cu obligarea de a se prezenta la organul de urmărire penală la citaţie). Decizia a fost luată de Judecătoria Buiucani.

Totodată, demersurile în privința șefului Direcției Autorizare și Disciplină în Construcții, dar și a unei persoane fizice vor fi examinate mâine.

Amintim că 12 persoane, printre care doi funcţionari ai Primăriei municipiului Chişinău, au fost reţinute în urma unor percheziţii efectuate de CNA şi procurori. Acţiunile s-au desfăşurat în cadrul a 35 de cauze penale ce vizează infracţiuni de corupere activă şi pasivă, pe care le-ar fi comis angajaţi ai Primăriei, reprezentanţi ai altor autorităţi publice locale, agenţi economici şi persoane fizice. Bănuiţii au fost reţinuţi pentru 72 de ore şi plasaţi în izolatorul CNA.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

arest , CNA , primaria

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1735
Populația:
3108 locuitori

Vărăncău este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile: Gherşunovca, Buschi și Vărăncău. Localitatea se află la distanța de 10 km de orașul Rîbnița și la 108 km de Chișinău. Populaţia satului Vărăncău alcătuia 3108 de locuitori în anul 1997. Satul Vărăncău a fost menționat documentar în anul 1735.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.