07 january 2016, 10:15 views 5612
Chișinăuienii sînt îndemnați să doneze bănci orașului
07 january 2016, 10:15 views 5612

Chișinăuienii sînt îndemnați să doneze bănci orașului

În Chișinău în premieră se va desfășura acțiunea „Donate-A-Bench" („Donează o bancă"), în cadrul căreia orășenii sînt îndemnați să instaleze în parcuri bănci proprii.

Fiecare bancă instalată va conţine o plăcuţă informativă despre persoana care a făcut donaţia, informează NOI.md.

Astfel, inițiatorii acțiunii doresc să implice cetăţenii Chișinăului, dar şi agenţii economici, în amenajarea unor alei cu bănci de pe domeniul public, care ulterior vor fi donate municipalităţii.

Pentru amenajare se propune una dintre cinci alei din capitală: aleea de pe bd. Mircea cel Bătrîn (sectorul Ciocana); aleea de pe bd. Traian (sectorul Botanica); aleea din parcul „La Izvor" (sectorul Buiucani); aleea din parcul „Valea Morilor" (sectorul Centru); aleea din parcul „Rîşcani" (sectorul Rîşcani).

Persoanele interesate de a participa la acest proiect pot expedia o cerere Asociației Obștești „Parcurile Viitorului", comunității „DonateaBench" pe Facebook sau pe adresa electronică: parcurileviitorului@gmail.com. Solicitarea poate fi expediată și Direcţiei generale locativ-comunale şi amenajare (tel: 069270626, 0-22-24-11-90).

Acțiunea „Donează o bancă" este organizată cu susținerea Primăriei Chișinău și Asociației Obștești „Parcurile Viitorului".

 

Source: www.noi.md

Keywords:

donatie , Chisinau , parc

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1810
Populația:
464 locuitori

Ţipordei este un sat din cadrul comunei Cuhureştii de Jos, raionul Floreşti. Localitatea se află la distanța de 36 km de orașul Florești și la 156 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 464 de oameni. Satul Țipordei a fost menționat documentar în anul 1810.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.