07 april 2016, 17:10 views 5975
Activitatea punctelor de reabilitare va fi suspendată
07 april 2016, 17:10 views 5975

Activitatea punctelor de reabilitare va fi suspendată

Începînd cu ziua de astăzi, Serviciul Situații Excepționale a suspendat activitatea punctelor de reabilitare anticaniculă, care au fost instalate în mai multe localități din țară.

Încetarea funcționării acestora a fost condiționată de temperaturile scăzute de afară, după ce a expirat codul galben de vreme caniculară. Reinstalarea corturilor va avea loc după ce în țară se va înregistra vreme toridă, iar temeperatura aerului va depăși 33 de grade.

Conform informațiilor Serviciului Protecției Civile și Situațiilor Excepționale, pe parcursul funcționării punctelor de reabilitare, s-au adresat peste 44 mii de persoane. Oamenii au consumat apă și s-au protejat de soare în orele de vîrf.

Mai mult, persoanele au avut parte de îngrijiri calificate oferite de paramedici și reprezentanții medicali. În total, în țară au fost instalate 14 corturi în raioanele Bălți, Cahul, Comrat, Caușeni, Ungheni, Nisporeni, Călărași, Orhei și Chișinău.

Source: unimedia.info

Keywords:

reabilitare , activitate

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1592-1593
Populația:
486 locuitori

Boşerniţa este un sat în componența oraşului Rezina, raionul Rezina. Satul este amplasat pe malul drept al Nistrului la o distanță de 2 km de orașul Rezina și la 102 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituie 486 de locuitori. Prima atestare documentară certă a satului datează din anii 1592-1593, cu denumirea Borcești.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.