07 november 2016, 17:05 views 12304
Piscină și terasă improvizată pe un acoperiș din Capitală (Foto)
07 november 2016, 17:05 views 12304

Piscină și terasă improvizată pe un acoperiș din Capitală (Foto)

Proprietarul unui apartament din Chișinău a improvizat o terasă cu piscină, hamac, o bucătărie și duș pe acoperișul unui bloc locativ. Vecinii sînt extrem de indignați și vor să apeleze la instanțele de judecată.

Terasa este amenajată pe un bloc cu nouă etaje, pe bulevardul Constantin Negruzzi. Stăpînii au instalat un scrînciob, o piscină cu duș, un hamac, șezlong, un foișor și o mini-bucătărie.

Vecinii spun însă că obiectele amenajate le-au defectat sistemul de ventilație, dar au și defecțiuni la contoarele de apă, din cauză cărora, ar plăti o sumă mai mare de bani. De asemenea stăpînii terasei nu vor lua în considerare părerea lor pentru că sînt apărați de „cei de sus".
Cei de la procuratură au afirmat că locatarii au nevoie de un avocat și să apeleze în instanța de judecată.

Iată cum arată confortul care costă 29 de vecini indignați și supărați:

Sursa: diez.md

Keywords:

Piscină , casa , capitala

Comments

 (1)
  • #1 nana Reply Quote selected
    nu vad nimic aici ce pate sa incurce la mahaleni,puri si simplu moldoveni egoisti,(nu cumva cineva sa aiba mai mult dechit mine)(jaba davit)omul daca are fantazie si sa fie lejitim de ce nu,fiecare om are dreptul la odihna pe placul lui,Bravo ,  merji innainte,lasa-i sa moara de ciuda
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1651
Populația:
2834 locuitori

Cîrnăţeni este un sat şi comună din raionul Căuşeni. Cîrnăţeni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 5 km de orașul Căușeni și la 78 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2834 de oameni. Satul Cîrnăţeni a fost menționat documentar în anul 1651.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.