15 july 2016, 14:45 views 3017
Fără parcări rezervate ilegal în capitală (Foto, Video)
15 july 2016, 14:45 views 3017

Fără parcări rezervate ilegal în capitală (Foto, Video)

Peste 400 de blocatoare pentru parcare, instalate ilegal în capitală, vor fi demontate de Inspectoratul Național de Patrulare în comun cu Direcția Transport. Primele dintre acestea au început a fi demontate astăzi pe o parcare „improvizată" din strada Gavriil Bănulescu-Bodoni, 14, din centrul capitalei.

Anterior, IGP și Direcția Transport au avertizat agenții economici care și-au rezervat ilegal „parcări" pe trotuare să demonteze barierele. Unii dintre aceștia s-au conformat. Alții însă au trecut cu vederea avertismentul.

Astfel, astăzi a început demontarea forțată a blocatoarelor și indicatoarelor unde a expirat termenul de prescripție oferit de autorități pentru demontarea benevolă.

Source: www.realitatea.md

Keywords:

parcare , transport , capitala

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1598
Populația:
406 locuitori

Mirceşti este un sat din cadrul comunei Boghenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Ungheni și la 87 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 406 oameni. Satul Mircești a fost menționat documentar în anul 1598.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.