10 march 2016, 14:15 views 5194
Troleibuz pe baterii la Chișinău
10 march 2016, 14:15 views 5194

Troleibuz pe baterii la Chișinău

Astăzi, în capitală va fi lansat pe linie primul troleibuz cu sistem de propulsare autonomă asamblat la Chișinău.

Tot în această zi, Regia Transport Electric (RTEC) este gazda unei delegații din Belarus.

Șeful RTEC, Gheorghe Morgoci, a anunțat că în Moldova a sosit o delegație din Belarus care va vizita hala de asamblare a troleibuzelor. Cu această ocazie, Întreprinderea va lansa și primul troleibuz pe baterii de tip AKSM asamblat la Chișinău.

El a mai menționat că pe parcursul lunii octombrie vor fi asamblate și alte patru unități cu sistem de propulsare autonomă, care mai tîrziu vor fi scoase pe linie.

În prezent, în capitală circulă 298 de troleibuze conform programului stabilit. În zilele în care în centrul orașului se desfășoară anumite activități, transportul este redirecționat, iar troleibuzele circulă cu abateri de la program.

Source: www.noi.md

Keywords:

troleibuz , baterie , Chisinau

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1854
Populația:
1020 locuitori

Budăi este un sat şi comună din raionul Taraclia. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi şi Dermengi. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Taraclia și la 172 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1020 de locuitori. Satul Budăi a fost menționat documentar în anul 1854.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.