17 october 2016, 15:30 views 5771
60 persoane „au leșinat” într-un centru comercial din Chișinău
17 october 2016, 15:30 views 5771

60 persoane „au leșinat” într-un centru comercial din Chișinău

Serviciul protecție internă și anticorupție al Ministerului Afacerilor Interne a desfășurat un Flash Mob într-un centru comercial din capitală, prin intermediul căruia a fost transmis mesajul „Corupția este ca un virus mortal, nu o lăsa să te infesteze".

La Flash Mob au participat peste 60 de persoane care la un moment dat au căzut, simulînd leșinul și rămânând nemișcați, în timp ce în prezența lor avea loc un act de corupție (improvizat).

Astfel, prin intermediul acestui Flash Mob, Serviciul protecție internă și anticorupție al MAI a încercat să atragă atenția asupra fenomenului corupției și asupra faptului că, aceasta înseamnă mai mult decât dare și luare de mită, având urmări de lungă durată mult mai grave.

Source: agora.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
129 locuitori

Șicovăț este un sat din cadrul comunei Morenii Noi, raionul Ungheni. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Ungheni și la 119 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 129 de oameni. Satul Șicovăț a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.