29 november 2017, 11:35 views 4877
În parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un Pom de Crăciun neobișnuit
29 november 2017, 11:35 views 4877

În parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un Pom de Crăciun neobișnuit

Pe Aleea Colorată din parcul Valea Trandafirilor va fi instalat un Pom de Crăciun neobișnuit. Pomul va fi făcut din crengi de brad, rămase în urma curățării brazilor din pepiniere. Inaugurarea bradului de sărbătoare va avea loc pe 7 decembrie și la eveniment sînt invitați locuitorii capitalei.

Potrivit organizatorilor, atmosfera de sărbătoare va fi asigurată și de Moș Crăciun, Alba ca Zăpada și un pitic: „Mandarinele și clementinele, muzica, darurile și concursurile vor aduce cu siguranță zîmbete pe fețele vizitatorilor parcului".

Evenimentul va începe la ora 16:00, când și vor fi aprinse luminițele pomului de Crăciun.

„Echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, își dorește ca feeria sărbătorilor de iarnă să se păstreze cît mai mult în inimile și sufletul participanților. Anume pentru acest motiv, participanții vor primi în dar fotografii făcute în cadrul evenimentului. Acestea vor fi imprimate pe un suport de magnet și vor fi oferite participanților timp de maxim o oră de la fotografiere, timp care va trece repede că gîndul. Și pentru că sărbătorile de iarnă vin alături de Moș Crăciun, echipa proiectului Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, a pregătit multă ciocolată caldă", spun organizatorii.

Bradul va înfrumuseța Aleea Colorată pe toată durata sărbătorilor de iarnă.

Proiectul Parcul Meu, inițiat de Ongan Tekstil, este un proiect social ce are drept scop renovarea, modernizarea și dezvoltarea mai multor zone din parcul Valea Trandafirilor. Prin intermediul acestuia se dorește crearea unei noi viziuni asupra odihnei în parcuri, implicarea societății în crearea și dezvoltarea frumosului, în păstrarea lui.

Source: realitatea.md

Keywords:

Valea Trandafirilor , parc , brad

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1911
Populația:
1010 locuitori

Băiuş este un sat şi comună din raionul Leova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Cociulia Nouă și Băiuş. Localitatea se află la distanța de 26 km de orașul Leova și la 100 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1010 oameni. Satul Băiuș a fost menționat documentar în anul 1911.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.