03 may 2018, 14:29 views 11084
Alerta cu bomba de la Parcul de Troleibuze din Chișinău
03 may 2018, 14:29 views 11084

Alerta cu bomba de la Parcul de Troleibuze din Chișinău

UPDATE 14:20 - Alerta cu bomba de la Parcul de Troleibuze din Chișinău s-a dovedit a fi FALSĂ, informația a fost confirmată de serviciul de presă al Direcției Situații Excepționale a MAI.

(13:45) - Alertă cu bombă la Parcul de Troleibuze nr.1 din Capitală. Informația a fost confirmată pentru TV8 de către Silviu Mușuc, șef-adjunct al Direcției Municipală de Poliție.

Zona a fost evacuată, iar la fața locului au intervenit mai multe echipaje ale poliției. Potrivit martorilor oculari, angajații au fost evacuați atît din clădire, cît și de pe teritoriul parcului. După mai multe verificări s-a stabilit că alerta era falsă.

„O persoană de gen masculin a apelat la poliție la ora 11.45 și a comunicat că la Administrația Parcului de Troleibuze se află un obiect explozibil. Personalul a fost evacuat, iar zona a fost încercuită și se cercetează locul. Momentan se întreprind măsuri pentru stabilirea și identificarea persoanei care a efectuat apelul", a declarat Natalia Stati, ofițer de presă, Poliția Capitalei.

Pe cazul dat va fi pornită o cauză penală pentru comunicarea mincinoasă despre actul de terorism.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1527
Populația:
2002 locuitori

Pohoarna este un sat şi comună din raionul Șoldăneşti. Pohoarna este unicul sat din comuna cu acelaşi nume, situat la o distanță de 29 km de orașul Șoldănești și la 95 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 2002 oameni. Prima mențiune documentară a satului Pohrebea datează din anul 1527.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.