08 september 2018, 12:30 views 8441
Dodon nu a promulgat legea privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA
08 september 2018, 12:30 views 8441

Dodon nu a promulgat legea privind transmiterea Stadionului Republican Ambasadei SUA

După cum a anunțat anterior, astăzi președintele Republicii Moldova, Igor Dodon, a semnat oficial refuzul de promulgare a legii cu privire la transmiterea terenului fostului Stadion Republican, pentru construcția ulterioară a noului sediu al Ambasadei SUA.

Potrivit șefului statului, la fel ca și majoritatea cetățenilor Republicii Moldova, consideră că pe terenul respectiv trebuie să fie amenajat un parc sau edificat un centru cultural de care să beneficieze toți locuitorii țării.n

Anterior, în cadrul unei întrevederi avute cu James Pettit, ambasadorul SUA în Moldova, Igor Dodon i-a propus să identifice, în comun, soluţii convenabile pentru ambele părţi, iar după alegerile parlamentare să revină la acest subiect.

Source: noi.md

Keywords:

stadion , Igor Dodon , lege

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1913
Populația:
455 locuitori

Suvorovca este un sat din cadrul comunei Pompa, raionul Făleşti. Localitatea se află la distanța de 28 km de orașul Fălești și la 124 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 455 de oameni. Satul Suvorovca a fost înființat în anul 1913.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.