08 july 2012, 14:43 views 3919
08 july 2012, 14:43 views 3919

Primăria Chișinău nu poate lupta cu încălcările comise de şoferii de maxi-taxi

Pe drumurile din Chișinău continuă să circule maxi-taxi supraîncărcate, iar şoferii încalcă regulile de transportare a сălătorilor.

Pasagerii se arată deranjați de condiţiile de călătorie cu microbuzele. La rîndul lor, şoferii afirmă că nu sînt în stare să se conformeze cerinţelor impuse: concomitent să elibereze bilete, să monitorizeze numărul pasagerilor din salon şi să conducă în siguranţă microbuzul.

Amintim că, la începutul verii, primarul general al capitalei, Dorin Chirtoacă, a declarat că tariful de călătorie cu microbuzele va fi majorat în cazul în care şoferii vor respecta anumite reguli. Printre acestea se numără transportarea a cel mult 5 pasageri în picioare îmbarcarea şi debarcarea la staţii și altele.

 

Sursa: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1680
Populația:
1444 locuitori

Coşerniţa este un sat şi comună din raionul Criuleni. Coşerniţa este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 12 km de orașul Criuleni și la 26 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 1444 de oameni. Satul Coșernița a fost menționat documentar în anul 1680.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.