17 may 2019, 17:25 views 16905
De 1 iunie, copiii vor avea parte de surprize la Grădina Zoologică
17 may 2019, 17:25 views 16905

De 1 iunie, copiii vor avea parte de surprize la Grădina Zoologică

De 1 iunie, la Grădina Zoologică din capitală va fi deschisă o nouă atracţie, iar cei mai mici vizitatori vor avea acces gratuit, dar şi multe alte surprize.

Primarul general interimar al capitalei, Ruslan Codreanu, spune că de ziua lor, copiii vor avea posibilitatea să se bucure de Curtea Rurală, noua atracție de la Zoo.

În Curtea Rurală vor fi aduse capre, iepuri, păsări, hamsteri şi un măgăruș, pe care copiii îi vor putea mîngîia, îi vor putea hrăni și vor putea face poze cu ei.

Însă, dacă ajungeţi la Grădina Zoologică înainte de 1 iunie, puteți vizita noul terariu care a fost deschis nu demult.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Oraș
Prima atestare:
1431
Populația:
9063 locuitori

Cupcini este un oraş în Raionul Edineţ, Republica Moldova. Amplasat în partea de nord a republicii,  străbătut de rîul Ciuhur, oraşul Cupcini este situat la o distanţă de 194 km de Chișinău. Conform datelor statistice, în anul 2008, populaţia oraşului constituia 9063 locuitori. Prima atestare documentară a localităţii datează din anul 1431, cînd Alexandru cel Bun întărea stăpînirea asupra „vadului de piatră de pe Ciuhur” lui Cupcici vornic, a cărui nume îl ia satul.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.