10 february 2019, 16:00 views 2332
Ostalep: Aș prefera un primar, care 4 ani va sta cu gura închisă și va munci
10 february 2019, 16:00 views 2332

Ostalep: Aș prefera un primar, care 4 ani va sta cu gura închisă și va munci

Aș prefera un primar de Chișinău, care 4 ani va sta cu gura închisă și va munci.

Această opinie a fost exprimată de directorul Institutului de Studii Diplomatice, Politice și Probleme de Securitate, fostul viceministru al afacerilor Externe, Valeriu Ostalep, comentînd subiectul lingvistic atins de moderatorul dezbaterii electorale de la TV8, transmite Noi.md.

„Moderatoarea de la TV 8 are o astfel de atracție pentru tema lingvistică, încît o pot surprinde foarte mult: eu în general aș prefer un conducător al orașului care nu ar deschide gura timp de 4 ani. În nici o limbă. Dar ar muncit. Dar sînt sigur că, judecînd după întrebările ei, ea habar nu are cu ce ar trebui să se ocupe primarul. Ea a întrebat isteric: ce ar trebui să facă locuitorii orașului, „să învețe rusa"? Acesta este un moderator al „dezbaterilor" preelectorale. Doamne fereste", a scris Valeriu Ostalep pe pagina sa de pe o rețea de socializare.

Source: noi.md

Keywords:

Valeriu Ostalep , primar

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1575
Populația:
1239 locuitori

Goleni este un sat şi comună din raionul Edineţ. Satul se află la o distanţa de  10 km de oraşul Edineţ şi la  210 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 1239 de oameni. Prima atestare documentară a satului Goleni datează din anul 1575, cînd Petru vioevod vindea lui Ion Golăi mare logofăt un loc de sat pe rîul Ciuhur.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.