26 may 2021, 16:00 views 3984
Două puncte de vaccinare mobile vor activa pe teritoriul municipiului Chișinău
26 may 2021, 16:00 views 3984

Două puncte de vaccinare mobile vor activa pe teritoriul municipiului Chișinău

Primăria municipiului Chișinău a lansat primele 2 puncte de vaccinare mobile: un troleibuz și un autobuz, dotate și asigurate cu personal calificat, pentru a asigura vaccinarea tuturor doritorilor din oraș și din suburbii, în apropierea locului de trai sau de serviciu.

Potrivit autorităților, imunizarea se efectuează cu serurile AstraZeneca, Pfizer și cu cel chinez, în limita stocurilor disponibile. Pentru a se vaccina, oamenii trebuie să aibă la ei buletinul de identitate.

Astăzi, 26 mai, troleibuzul va staționa în piața marii adunări naționale, iar autobuzul va pleca în Durlești. Zilnic, unitățile de transport vor activa începând cu ora 10:00 și până la ora 18:00.

Fiecare cetățean vaccinat va primi un certificat după prima doză, iar în colțul de jos al foii va fi indicată ziua când se va putea apropria pentru rapel la instituția medicală de sector.

Iată programul de activitatea a acestora:

Programul Centrelor Mobile ... by Primăria Chișinău

Reamintim că vaccinarea antiCOVID-19 în Republica Moldova este una benevolă, potrivit ultimelor informații cetățenii nu se grăbesc să se imunizeze din diferite motive, printre care, frica de vaccin și adesea imposibilitatea de a alege vaccinul cu care să fi imunizați.

Source: noi.md

Keywords:

Chisinau , autobuz , troleibuz , vaccin

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1925
Populația:
1300 locuitori

Frunză este un sat şi comună din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Din componenţa comunei fac parte localităţile Uiutnoe, Frunză, Andriaşevca Nouă, Andriaşevca Veche, Novosaviţcaia, Novocotovsc, Prioziornoe. Localitatea se află la distanța de 21 km de orașul Slobozia și la 99 km de Chișinău. Populaţia satului Frunză alcătuia 1300 de oameni în anul 2006. Satul Frunză a fost înființat în anul 1925.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.