22 december 2021, 17:00 views 2164
Vasile Chirtoca:
22 december 2021, 17:00 views 2164

Vasile Chirtoca: "Taxi-Service este gata de orice verificare"

Consilierul municipal al capitalei, președintele Comisiei pentru Construcții, Arhitectură și Relații Funciare, președintele companiei Daac-Hermes, Vasile Chirtoca, i-a propus primarului capitalei, Ion Ceban, să creeze o comisie care să examineze situația cu privire la privatizarea terenului care aparține Taxi-Service SA, al cărui acționar majoritar este holdingul DAAC-Hermes.

O astfel de necesitate a apărut pentru a pune capăt acestei probleme o dată și pentru totdeauna și pentru a opri declarațiile false și atacurile din partea reprezentanților partidului Șor.

Cu propunerea de creare a unei astfel de comisii Vasile Chirtoca a venit în cadrul ședinței de ieri a Consiliului Municipal, după ce reprezentanții Partidului Șor au încercat să includă pe ordinea de zi a ședinței audieri cu privire la privatizarea terenurilor deținute de Taxi-Service SA. Majoritatea consilierilor municipali nu au susținut această inițiativă – pentru aceasta au votat doar 14 consilieri municipali.

"Vin cu o propunere cu privire la această problemă care este mereu înaintată pe ordinea de zi (se pare că el nu poate fără asta, probabil, în acest caz are o lipsă de hormonilor în sînge). Vă propun, dle Ion Ceban, să creați o comisie și să o trimiteți la această întreprindere. O întreprindere în care primăria nu are un pachet de control și nu este obligată să o primească, dar ei voi ruga și ea va fi primită. Comisia să verifice totul și să-și prezinte concluzia", a subliniat Vasile Chirtoca.

Anterior, Vasile Chirtoca a menționat că acuzațiile împotriva sa venite din partea "celui mai cinstit" partid "Șor" nu sînt altceva decît o răzbunare pentru faptul că nu li s-a permis să construiască un bloc de apartamente în parcul La Izvor și să obțină un teren pentru construcție lîngă Circ.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1909
Populația:
153 locuitori

Grigorăuca este un sat din cadrul comunei Bădiceni, raionul Soroca. Localitatea se află la distanța de 16 km de orașul Soroca și la 176 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 153 de oameni. Satul Grigorăuca a fost întemeiat în anul 1909.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.