30 june 2023, 19:00 views 954
Focuri de armă pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un polițist - împușcat
30 june 2023, 19:00 views 954

Focuri de armă pe Aeroportul Internațional Chișinău. Un polițist - împușcat

Cu puțin timp în urmă ar fi răsunat mai multe focuri de armă pe Aeroportul Internațional Chișinău, susțin sursele PulsMedia.MD.

18:32 // Luptătorii din cadrul Brigăzii de poliție cu destinație specială FULGER au reușit să anihileze agresorul care a făcut 2 victime în urmă cu puțin timp la Aeroportului Internațional Chișinău. În acest moment pericolul a fost înlăturat. Agresorul a fost rănit și primește îngrijiri medicale. Confirmăm existența a 2 victime. Activitatea comercială și regimul zborurilor la acest moment continuă să fie întrerupte - se arată în comunicatul MAI.

18:22 // Ministerul Afacerilor Interne a venit cu un comunicat despre incidentul de la Aeroport.

"Toate autoritățile statului competente se află la fața locului. Lucrăm pentru a aduce la normalitate situația. În urmă cu puțin timp la Aeroportul Internațional Chișinău, a avut loc un incident în care s-a folosit arma de foc de către un cetățean străin căruia nu i-a fost admisă intrarea pe teritoriul Republicii Moldova. Autoritățile confirmă 2 victime. Exact în acest moment Brigada de poliție cu destinație specială FULGER intervine la fața locului", se arată în comunicatul MAI.

Unul dintre cetățenii străini căruia nu i s-a permis intrarea în R.Moldova ar fi scos o armă și a efectuat mai multe împușcături în zona sterilă de pe aeroport.

Preliminar, un angajat al IGPF a fost împușcat, dar nu se cunosc detalii despre starea acestuia de sănătate.

Persoana care a efectuat împușcăturile s-a baricadat într-o încăpere de la aeroport.

La fața locului a intervenit poliția, dar și serviciile abilitate.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1937
Populația:
791 locuitori

Bucuria este un sat şi comună din raionul Cahul. Din componenţa comunei fac parte localităţile Tudoreşti și Bucuria. Localitatea se află la distanța de 15 km de orașul Cahul și la 168 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 791 de oameni. Satul Bucuria a fost întemeiat în anul 1937.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.