26 august 2023, 11:00 views 820
La Chișinău au fost reparate mai multe terenuri de joacă
26 august 2023, 11:00 views 820

La Chișinău au fost reparate mai multe terenuri de joacă

Aproximativ șaptezeci de terenuri de joacă au fost reparate la Chișinău pînă în prezent.

Direcția generală locativ-comunală și amenajare (DGLCA) a precizat pentru IPN că lucrările fac parte din programul municipal cu destinație specială de construcție, amenajare și reparație a terenurilor de joacă pentru copii, amplasate în curțile blocurilor locative și spații publice.


Șeful direcției amenajare și mediu din cadrul DGLCA, Vasile Efros, a spus că la terenurile de joacă în curțile blocurilor de locuință au fost schimbate echipamentele de tip balansoar, au fost adăugate șezuturi la leagăne unde acestea lipseau, au fost reparate tobogane deteriorate, tuburi la complexele de joacă, a mai fost adăugat pietriș după necesitate.

Vasile Efros a precizat că la reparația terenurilor de joacă se lucrează din primăvară. DGLCA intervine operativ acolo unde sînt situații critice. În mare parte se face schimbare a unui sau două elemente deteriorate la terenul de joacă.

Săptămîna trecută au fost efectuate lucrări de reparație a elementelor de joacă pe străzile Petru Zadnipru, Calea Orheiului și Vasile Lupu.

Source: noi.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
4 locuitori

Voitovca este un sat din cadrul comunei Cuzmin din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 13 km de orașul Camenca și la 163 km de Chișinău. Conform datelor din anul 2012, populaţia localității constituia 4 oameni. Satul Voitovca a fost înființat la începutul secolului XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.