29 may 2015, 17:05 Variety music views 7945
Tehnologia fabricării vinului de casă, împărtășită la Călărași
29 may 2015, 17:05 Variety music views 7945

Tehnologia fabricării vinului de casă, împărtășită la Călărași

Seminarul petrecut pe data de 22.05.2015 la Călărași a avut scop să aduca la cunoştinţă viticultorilor cum ar fi corect de protejat plantaţiile viticole la fel tehnologia fabricării vinului de casă.

Viticultura de extensivitate relativa și cea de intensivitate tehnologo-economică determină încadrarea plantațiilor în agroecosistemele viticole, care asigură urmatoarele condiții: areal de răspandire în concordanță cu oferta ecologică; creșteri vegetative în favoarea rodirii ș.a. Noțiunea de extensivitate relativă se impune a fi definită conceptual diferit de cea de intensivitate tehnico-economică. Mai mult despre acestea au vorbit specialiştii: Alexandru Neamţu – compania Syngenta, Liviu Vacarciuc – docent UASM Facultatea Horticultură, Alexandru Negru – asociația fermierilor şi specialiştii a Direcției Agricultură.

Source: provincial.md

Keywords:

vin , agricultura , fermieri

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1924
Populația:
669 locuitori

Răscăieţii Noi este un sat din cadrul comunei Răscăieţi, raionul Ştefan Vodă. Localitatea se află la distanța de 8 km de orașul Ștefan Vodă și la 106 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 669 de oameni. Satul Răscăieţii Noi a fost întemeiat în anul 1924.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.