04 february 2019, 16:45 Rock music views 17244
La Bender va apărea pîine-
04 february 2019, 16:45 Rock music views 17244

La Bender va apărea pîine-"harbuz"

Copiii din Transnistria vor primi pîine colorată, astfel încît ei să mănce totul, pînă la ultima fărîmitură.

La pregătirea acestei pîini vor fi folosite numai ingrediente naturale, deoarece copiii trebuie să mănînce numai produse naturale.

De exemplu, pentru pîinea care seamănă cu o felie de harbuz, se va folosi ceai verde pentru coajă, căpșuni pentru mijlocul roz, iar în loc de semințe se vor folosi stafide.

Unul din angajații companiei de producție a spus că copiii au mîncat primul lot experimental într-un minut, astfel această pîine a trecut controlul calității.

Întreprinderea "Benderskii Hleb" a spus că o astfel de pîine va fi pusă în vînzare în viitorul apropiat, transmite Komsomolskaya Pravda în Moldova.

Source: bloknot-moldova.md

Keywords:

Transnistria , pîine

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
sec. XX
Populația:
525 locuitori

Solnecinoe este un sat din cadrul orașului Camenca, din Unitățile Administrativ-Teritoriale din Stînga Nistrului, Republica Moldova. Localitatea se află la distanța de 6 km de orașul Camenca și la 161 km de Chișinău. Populaţia satului Solnecinoe alcătuia 525 de oameni în anul 2000. Satul Solnecinoe a fost înființat în secolul XX.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.