02 november 2014, 10:30 Styles of Moldovan dance views 9886
În Ungheni vor fi instalate mai mult de o sută de semafoare noi și vor fi puse camere de supraveghere
Photo: newsmoldova.md
02 november 2014, 10:30 Styles of Moldovan dance views 9886

În Ungheni vor fi instalate mai mult de o sută de semafoare noi și vor fi puse camere de supraveghere

În orașul Ungheni va avea loc renovarea semnelor rutiere și a semafoarelor, transmite agenția Novosti-Moldova cu referire la primăria locală.

În cadrul proiectului vor fi instalate mai mult de 100 de semafoare cu LED-uri, care le vor înlocui pe cele vechi, care funcționează de peste 30 de ani. În plus, vor fi instalate semafoare pentru pietoni, care pînă acum lipseau în oraș și vor fi instalate aproximativ douăzeci de camere de supraveghere a traficului.

Pe străzile orașului vor fi instalate 1 300 de semne de circulație, ceea ce este de 4 ori mai mult decît numărul de astăzi.

Potrivit Inspectoratului General al Poliției, numărul de accidente rutiere în raionul Ungheni a crescut cu 47,4% în anul 2013.

Source: newsmoldova.md

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1859
Populația:
728 locuitori

Pivniceni este un sat şi comună din raionul Donduşeni. Pivniceni este unicul sat din comuna cu acelaşi nume. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Dondușeni și la 234 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 728 de oameni. Satul Pivniceni a fost menționat documentar în anul 1859.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.