29 may 2015, 15:34 Styles of Moldovan dance views 9930
La Ungheni va fi inaugurat un nou stadion (foto)
Photo: ungheni.md
29 may 2015, 15:34 Styles of Moldovan dance views 9930

La Ungheni va fi inaugurat un nou stadion (foto)

Luni, 1 iunie 2015, la orele 18:00, Primăria oraşului Ungheni inaugurează noul stadion din cartierul Dănuţeni, în apropierea fostei Fabrici Biochimice. Cu această ocazie, autorităţile locale organizează două meciuri de fotbal amicale: între FC Ungheni şi echipa de fotbal din cartierul Dănuţeni şi între echipa de fotbal a Şcolii Sportive Ungheni şi echipa de juniorii din localitate, informează ungheni.md.

Noul stadion este dotat cu un teren de fotbal cu gazon natural. În jurul stadionului au fost create piste de alergare, iar lucrările de renovare a acestora sînt pe ultima 100 de metri. De asemenea, terenul este dotat cu teren de joacă pentru copii. Astfel, stadionul devine multifuncţional, servind ca loc de agrement pentru toată familia, fiind un loc perfect pentru iubitorii de sport.

La inaugurarea oficială a stadionului, Primăria oraşului Ungheni invită toţi unghenenii, de la mic la mare.

Source: provincial.md

Keywords:

sport , stadion , fotbal

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1899
Populația:
2006 locuitori

Step-Soci este un sat şi comună din raionul Orhei. Din componenţa comunei fac parte localităţile Budăi și Step-Soci. Localitatea se află la distanța de 7 km de orașul Orhei și la 53 km de Chișinău. La recensămîntul din anul 2004, populaţia satului constituia 2006 oameni. Satul Step-Soci a fost menționat documentar în anul 1899.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.