17 august 2017, 11:45 Artworks views 41007
Stadionul de la Cricova a fost renovat
17 august 2017, 11:45 Artworks views 41007

Stadionul de la Cricova a fost renovat

Stadionul orășenesc de la Cricova a fost renovat și este gata să primească, de sâmbătă, 19 august, pe toți doritorii de a juca fotbal și pe amatorii de meciuri. Primarul de Cricova, Valentin Guţan, a declarat pentru IPN, că lucrările au început în luna octombrie anul trecut și au costat aproape 7 milioane de lei.

Au fost instalate rețele de apeduct, canalizare, iluminat. Au fost aranjate vestiare, un bloc administrativ și reconstruite tribunele pentru un număr de 700 de microbişti. „Au fost create condiții de joc atât pentru echipele de fotbal din orașul Cricova, cât și în cazul unor meciuri de talie republicană. Chiar dacă nu este atât de mare, oricum este un stadion după toate standardele europene", a spus Valentin Guţan.

Pentru renovarea stadionului Primăria municipiului Chișinău a alocat 4 milioane de lei, Primăria Cricova - aproape 3 milioane de lei, iar Federația Națională de Fotbal a făcut cadou învelișul artificial.

Source: ipn.md

Keywords:

Cricova , stadion , reparatie

Comments

 (0)
 
*
3 characters or more, Latin letters only

*
Anti-SPAM code:

În contextul lansării programului ”Satul European”, ce probleme vitale există în localitatea dumneavoastră?

Settlements of Moldova
Statut:
Sat
Prima atestare:
1912
Populația:
104 locuitori

Nicolaevca este un sat din cadrul comunei Zolotievca, raionul Anenii Noi. Localitatea se află la distanța de 30 km de orașul Anenii Noi și la 62 km de Chișinău. Conform datelor recensămîntului din anul 2004, populaţia satului constituia 104 oameni. Satul Nicolaevca a fost înființat în anul 1912.

Library
Electronic library of www.moldovenii.md contains books, documents, audio and video materials about the Moldavian history, culture and civilization from the ancient time to nowadays.